Het was eventjes stil rond les gens de labas, door omstandigheden kon Hilde haar productie eventjes niet meer doen in Marokko. Nu terug van weggeweest lanceert ze samen met haar man de nieuwe uitgebreide Les Gens De Labas collectie. Ze kiest ervoor om een heruitgave van enkele halssnoeren te brengen, een soort collection blanche, omdat ze vindt dat haar halssnoeren tijdloos zijn, en niet gelooft in een wegwerpcultuur.

Hilde Prevost heeft een lange geschiedenis in de mode achter zich. Eerst als model, dan als styliste, vervolgens in de verkoop en sinds jaren ook als accesoiremaker o.a. voor het beroemde merk LA-BAS.

Hans Verbeke heeft een lange geschiedenis in de muziekwereld, zowel als zanger als muzikant. Vervolgens startte hij ook zijn eigen drukkerij op ,waar hij al jaren merchandise maakt voor zowel nationale als internationale bands.

Wij maken met de handgemaakte halssnoeren in felle en neutrale natuurtinten, t-shirts en grote tassen. Wij volgen de mode op de voet en voelen goed aan welke elementen eraan ontbreken en wat ze kunnen toevoegen. Vervolgens maken wij zelf de prototypes van de accessoires en laten die uitvoeren door berber-vrouwen in Marokko. Wij hebben er een atelier opgezet en we zien er zeer nauw op toe dat de vrouwen er in fatsoenlijke omstandigheden kunnen werken. De t-shirts worden gemaakt in ons atelier in België. Hans heeft de productie in eigen handen. Hij werkt ook met eco-inkt en de t-shirts zijn 100 organic & ethical.

Wij verkopen onze collectie in toonaangevende boetieks in de benelux.

Groetjes
Hilde en Hans